Κορονοϊός: 11.705 κρούσματα σε 24 ώρες στην Ιταλία - 69 νεκροί
Από την αρχή της πανδημίας, στην ίδια χώρα 36.543 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την Covid-19🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα κρούσματα κορονοϊού, το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία είναι 11.705 και 69 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Πραγματοποιήθηκαν, όμως, σχεδόν είκοσι χιλιάδες λιγότερα διαγνωστικά τεστ σε σύγκριση με χθες. Χθες, τα περιστατικά ήταν 10.925, με 47 νεκρούς.
Συνολικά, 7.131 ασθενείς έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία και 750 στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Από την αρχή της πανδημίας, στην Ιταλία 36.543 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από την Covid-19.
H περιφέρεια με τα περισσότερα κρούσματα, σήμερα είναι και πάλι η Λομβαρδία (2.975), ενώ ακολουθούν η Καμπανία, με κύρια πόλη την Νάπολη (1.376) και η περιφέρεια Λάτιο, με πρωτεύουσα την Ρώμη (1.198). Οι ειδικοί θεωρούν κρίσιμη την κατάσταση στο Μιλάνο.
Διαβάστε ακόμη
Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων στο Χαλάνδρι - Διεθνής διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



