Προκαλεί ξανά ο Χουλουσί Ακάρ: Έκανε δηλώσεις περί «γαλάζιας πατρίδας»
«Αν όμως κάποιοι κάνουν διαφορετικούς υπολογισμούς, κάνουν λάθος, δεν υποχωρούμε και δεν θα δεχθούμε κανένα τετελεσμένο» υποστήριξε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις αναφορικά με τη «γαλάζια πατρίδα» προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η τουρκική πλευρά δεν θα υποχωρήσει σε ό,τι θεωρεί δικό της.
Σύμφωνα με το skai.gr ο Χουλουσί Ακάρ είπε πως «υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στη "γαλάζια πατρίδα" μας, 462.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων», είπε ο κ. Ακάρ, ενώ επέμεινε στο ομώνυμο δόγμα που ουσιαστικά προτάσσει τις αξιώσεις την Άγκυρας στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο.
Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε μονάδες που είναι τοποθετημένες στα σύνορα με τη Συρία ο Τούρκος υπουργός Άμυνας υπογράμμισε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι δυνατές και παντού και θα αντιδράσουν σε κάθε απόπειρα υποβάθμισης των τουρκικών συμφερόντων ή διεκδικήσεων.
«Αν όμως κάποιοι κάνουν διαφορετικούς υπολογισμούς, κάνουν λάθος, δεν υποχωρούμε και δεν θα δεχθούμε κανένα τετελεσμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




