Σεισμός τώρα στην Τουρκία - Επιφανειακή ήταν η δόνηση
Τον πρώτο σεισμό ακολόύθησαν δύο μετασεισμοί: ένας 3,1 Ρίχτερ με βάθος 5 χλμ και ένας ακόμη 2,5 Ρίχτερ με βάθος 7 χλμ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Τουρκία. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 16 χλμ βόρεια - βορειοδυτικά της πόλης Sincik και ήταν επιφανειακός με βάθος μόλις 5 χλμ. Το επίκεντρό του εντοπίζεται 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Μαλάτεια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες και ζημιές.
Ακολούθησαν δύο μετασεισμοί: ένας 3,1 Ρίχτερ με βάθος 5 χλμ και ένας ακόμη 2,5 Ρίχτερ με βάθος 7 χλμ. Τα δεδομένα για τον σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.
Ανάλυση: Το παρασκήνιο της κύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου και οι διττές αναγνώσεις
Βίντεο ντοκουμέντο από Έβρο: Διακινητές μεταναστών διαφημίζουν το έργο τους στα social media
«Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
Ανακαλύφθηκε ο πραγματικός τόπος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς; Τι υποστηρίζει αρχαιολόγος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



