Σεισμός τώρα: 5,4 Ρίχτερ στην Αττάλεια της Τουρκίας
Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο σεισμός έγινε αισθητός στην Αττάλεια και τις γειτονικές επαρχίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισχυρός σεισμός μεγέθους σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:44 στην περιοχή Gazipasa στην Αττάλεια της Τουρκίας. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 5,4 Ρίχτερ, ωστόσο η Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών της Τουρκίας (AFAD) προσδιορίζει το μέγεθος της δόνησης στα 5,2 Ρίχτερ.
Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 77,58 χιλιόμετρα, ενώ σύμφωνα με την AFAD δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή σημαντικές υλικές ζημιές. Νωρίτερα, το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μετέδωσε, επικαλούμενο το παρατηρητήριο Kandilli, πως η δόνηση είχε μέγεθος 5,5 βαθμών.
Ο σεισμός έγινε αισθητός και σε Κύπρο, Ισραήλ, Λίβανο και Συρία, όπου επίσης ωστόσο δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές.
Διαβάστε ακόμη
Πρόοδος μεν, εμπόδια δε μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Ποια τα «αγκάθια» στη συμφωνία για την Ουκρανία
Έτοιμοι για ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες – Οι νέες κινητοποιήσεις
Τι όπλισε το χέρι του άνδρα που πήγε να σκότωσει τη σύζυγό του – Το οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες
Σε άλλη χώρα ο κ. Πλεύρης δεν θα ήταν σήμερα Υπουργός. Τόσο απλά.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




