Ερντογάν: Το 2021 θα είναι έτος μεταρρυθμίσεων για την Τουρκία
Ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ομιλία που πραγματοποίησε μέσω τηλεδιάσκεψης με την ευκαιρία εγκαινίων οδικού έργου στην Άγκυρα, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν είπε ότι:
«Θα συνεχίσουμε την πορεία μας χωρίς διακοπή ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη. Το 2021 θα είναι έτος δημοκρατικών και οικονομικών μεταρρυθμίσεων όπως υποσχεθήκαμε, είπε και κάλεσε «όποιον θέλει να βαδίσει μαζί με την Τουρκία, αρκεί να σεβαστεί την κυριαρχία της και τα δικαιώματά της. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε δυσκολία που δεν μπορούμε να επιλύσουμε με οποιονδήποτε», αναφερόμενος στην Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα και «τις χώρες της περιοχής μας», όπως είπε.
Ο Ερντογάν εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας. Επιτέθηκε κατά εκείνων -εννοώντας την αντιπολίτευση-που επέκριναν την ανακάλυψη φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα. «Θα δουν ότι σε δύο χρόνια θα βγάζουμε το δικό μας χρυσό. Θα δουν ότι χώρα μας θα επιτύχει τους στόχους της το 2023» είπε.
Ανασκόπηση 2025: Πολιτικές αναταράξεις, κοινωνικές κρίσεις και φυσικές προκλήσεις
Ο πλανήτης υποδέχεται το 2026: Εντυπωσιακές εικόνες από την Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο
Σοκ για 13χρονη: Κατέληξε στο Παίδων μετά από χρήση χασίς - Καταγγέλλει απόπειρα βιασμού
Οι πανσέληνοι, οι εκλείψεις και οι βροχές μετεωριτών του 2026 - Το ημερολόγιο για τους παρατηρητές των άστρων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



