Γερμανία: Κύκνος που θρηνούσε το ταίρι του σταμάτησε την κυκλοφορία 23 τρένων
Ο κύκνος αντιστάθηκε στις προσπάθειες σιδηροδρομικών να το απομακρύνουν από τις ράγες και από το ταίρι του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας κύκνος, που πενθούσε την απώλεια του άλλου του μισού πάνω στις ράγες των γερμανικών σιδηροδρόμων, διέκοψε την κυκλοφορία είκοσι και πλέον τρένων για σχεδόν μια ώρα, προτού τελικά τον απομακρύνουν πυροσβέστες, όπως ανακοίνωσε η τοπική Αστυνομία, σε περιοχή της κεντρικής Γερμανίας.
Τα δύο πουλιά πέταγαν πάνω από τις ράγες τρένων υψηλής ταχύτητας που συνδέουν την Κάσελ με την Γκέτινγκεν, στην κεντρική Γερμανία, κατά τη διάρκεια «περιήγησής τους» στην περιοχή, ανέφερε η Aστυνομία της Κάσελ. Αλλά το ένα από τα πτηνά σκοτώθηκε, πιθανόν διότι άγγιξε εναέρια ηλεκτροφόρα καλώδια, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Το συμβάν εκτυλίχθηκε την 23η Δεκεμβρίου, αλλά ανακοινώθηκε χθες. Το άλλο πουλί, θρηνώντας, κάθισε στο πλάι του νεκρού ταιριού του κι αντιστάθηκε στις προσπάθειες σιδηροδρομικών να το απομακρύνουν από τις ράγες.
Χρειάστηκε να επέμβουν πυροσβέστες με ειδικό εξοπλισμό. Απομάκρυναν τον νεκρό κύκνο και το ταίρι του, σώο και ασφαλές, από την περιοχή. Το πουλί που σώθηκε αφέθηκε ελεύθερο στον ποταμό Φούλντα. Είκοσι τρεις συρμοί καθυστέρησαν περίπου σαράντα λεπτά της ώρας όσο διαρκούσε η επιχείρηση διάσωσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία για την προστασία των πτηνών, οι κύκνοι προσπαθούν να μείνουν ζευγάρι με το ταίρι τους όλη τους τη ζωή.
Ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς από τα αγροτικά μπλόκα και τις εκτροπές της ΕΛΑΣ - Ποιες λωρίδες δόθηκαν στην κυκλοφορία
Συνετρίβη αεροσκάφος στην Άγκυρα - Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης
Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ
«Νεκροταφεία δορυφόρων»: Πώς η Σελήνη οδεύει να γίνει μια μεγάλη χωματερή διαστημικών απορριμμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



