Ινδονησία: Εξερράγη το ηφαίστειο Σεμέρου - Σε ύψος 5 χιλιομέτρων η τέφρα
Το ηφαίστειο Σεμέρου στην Ινδονησία εξερράγη, δίνοντας τέφρα ύψους 5,6 χιλιομέτρων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ηφαίστειο εξερράγη σήμερα στην επαρχία Ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας, με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί στάχτη και να υψωθεί καπνός στον ουρανό, σε ύψος 5,6 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τα στοιχεία από τη γεωλογική υπηρεσία του υπουργείου Ενέργειας της χώρας. Η Ινδονησία μετρά περίπου 130 ενεργά ηφαίστεια, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Το ηφαίστειο Σεμέρου εξερράγη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα τοπική ώρα. Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται γκρίζα σύννεφα τέφρας να υψώνονται πάνω από σπίτια. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών της χώρας δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί σε αίτημα να σχολιάσει το ενδεχόμενο εκκένωσης της περιοχής γύρω από το ηφαίστειο.
Διαβάστε ακόμη
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




