Γαλλία: Ανδρας μαχαίρωσε στο λαιμό ηλικιωμένο στο Μονπελιέ
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ο ηλικιωμένος άνδρας που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση είναι θεατρικός σκηνοθέτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Μονπελιέ της Γαλλίας, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε ένα 76χρονο συνταξιούχο και τον τραυμάτισε σοβαρά στο λαιμό. Το περιστατικό συνέβη στο ιστορικό κέντρο της πόλης, έξω από την εκκλησία του Saint-Roch.
Ο 76χρονος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκοκομείο καθώς η μαχαιριά στο λαιμό έβλαψε σοβαρά την αρτηρία της καρωτίδας του. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, το θύμα είναι ο Γάλλος θεατρικός σκηνοθέτης Alain Françon.
Το κίνητρο της επίθεσης δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστό, ωστόσο η Αστυνομία της πόλης δεν φέρεται να τη συνδέει με τρομοκρατία.
Διαβάστε ακόμη
Χάος στη Νέα Υόρκη μετά το Νικς-Σπερς: Σοβαρά επεισόδια έξω από το Madison Square Garden
Αποκαλυπτική μελέτη: Ο κόσμος εισέρχεται σε νέα εποχή αυξημένης βίας - «Τα νούμερα είναι σοκαριστικά»
«Αναγκάστηκα να καθίσω στο πάτωμα»: Η Κατερίνα Βρανά καταγγέλλει τραγικές συνθήκες εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης
Λύθηκε το μυστήριο με την περίεργη οσμή αερίου στην Αττική - Τι έδειξαν οι έρευνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



