Τουρκία: Ενας ακόμη ξένος κολοσσός αποσύρεται - Νέα βουτιά της τουρκικής λίρας
Όπως σχολιάζει η οικονομική ιστοσελίδα «Παρά Αναλίζ», «η αβεβαιότητα που επικρατεί στην Τουρκία εξαιτίας λαθών στην οικονομική διαχείριση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Honda, ένας από τους γίγαντες της αυτοκινητοβιομηχανίας, μετά την κρίση που αντιμετωπίζει η τουρκική οικονομία αποσύρεται από την Τουρκία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, σταματά να κατασκευάζει μέρη αυτοκινήτων στην Τουρκία και περιορίζεται μόνο στο εμπόριο. Όπως σχολιάζει η οικονομική ιστοσελίδα «Παρά Αναλίζ», «η αβεβαιότητα που επικρατεί στην Τουρκία εξαιτίας λαθών στην οικονομική διαχείριση και διαφόρων νομικών ζητημάτων, αναγκάζει πολλές εταιρείες παραγωγής αυτοκινήτων να φεύγουν από την Τουρκία. Οι ξένοι επενδυτές φεύγουν από την Τουρκία ο ένας μετά τον άλλον».
Και στο μεταξύ, τα προβλήματα με την υποτίμηση της λίρας παραμένουν και επιτείνονται. Νέα βουτιά σημείωσε σήμερα η λίρας κατά 1%, ενώ το δολάριο πέρασε τις 8 λίρες.
Διαβάστε επίσης: Zώνουν τα φίδια τον Ερντογάν μετά το μήνυμα Μπάιντεν για την Ελληνική Επανάσταση
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



