Γερμανία - Κορονοϊός: Το 62% δεν πιστεύει πως θα τηρηθούν οι προθεσμίες για το εμβόλιο
Παρά τις εξαγγελίες της Μέρκελ, οι περισσότεροι Γερμανοί δεν πιστεύουν πως οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η πλειονότητα των Γερμανών πολιτών δεν πιστεύει πως η διαδικασία εμβολιασμού κατά του κορονοϊού θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 21 Σεπτεμβρίου, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Αυτό τουλάχιστον αναδεικνύεται σε σχετική δημοσκόπηση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (dpa), το 62% των Γερμανών πολιτών θεωρεί ότι δεν θα τηρηθεί η δέσμευση, ενώ εμπιστοσύνη στην κυβερνητική εξαγγελία εκφράζει μόνο το 23%.
Η κυρία Μέρκελ επανέλαβε και πριν από λίγες ημέρες την υπόσχεση πως το αργότερο μέχρι το «τέλος του καλοκαιριού, το οποίο επισήμως είναι στις 21 Σεπτεμβρίου», θα έχει προσφερθεί σε όλους τους ενήλικες η δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά της Covid-19. Διευκρίνισε ωστόσο ότι ο προγραμματισμός έχει ως προϋπόθεση την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης των εμβολίων εκ μέρους των εταιριών.
Διαβάστε επίσης: Εμβόλιο: «Γιατί ήρθα από τη Γερμανία στην Ελλάδα να το κάνω»
Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για τις εκτροπές κυκλοφορίας - Τα αγροτικά μπλόκα και οι εναλλακτικές διαδρομές
Χάος στα δρομολόγια της Eurostar: Ακυρώσεις λόγω προβλήματος στο τούνελ της Μάγχης – Αισιοδοξία για «σταδιακή επανέναρξη»
Τι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της Αττικής
Πού βρίσκεις καλή βασιλόπιτα στην Αθήνα και πόσο σου κοστίζει;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



