Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Όχι πια άλλη ασχήμια στις πόλεις μας
«Οι κοινωνίες που δεν μπορούν να έχουν σταθερή πολιτική, οικονομική και στρατιωτική ισχύ έχουν δυσκολία στο να διατηρήσουν ζωντανό τον πολιτισμό, τις τέχνες και τις επιστήμες τους» είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μιλώντας στην τελετή έναρξης μουσείου, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είπε ότι: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε την άσχημη, άψυχη, χωρίς ταυτότητα περίοδο κατασκευής κτηρίων που κυριαρχούν στη χώρα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα και να ξεκινήσει μια νέα εποχή στην αρχιτεκτονική που συνδυάζει την παράδοση και το μέλλον».
Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε ότι «γνωρίζουμε ότι οι κοινωνίες που δεν μπορούν να έχουν σταθερή πολιτική, οικονομική και στρατιωτική ισχύ έχουν δυσκολία στο να διατηρήσουν ζωντανό τον πολιτισμό, τις τέχνες και τις επιστήμες τους».
Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Ο Ερντογάν μοιράζει δωρεάν πατάτες και κρεμμύδια σε άπορες οικογένειες
Διαβάστε ακόμη
Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το διαδίκτυο στους κάτω των 15: Οι κίνδυνοι, τα συμπτώματα απόσυρσης και η «ανακούφιση»
Συνεδριάζει η Επιτροπή για τα κέντρα αντιγήρανσης και μακροζωίας: Στη «φάκα» του MedWatch 4 νέες ειδικότητες
Στημένα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο Λιόλιος, οι συλλήψεις, τα 820.000 ευρώ και οι σφοδρές αντιδράσεις
Τζάμπα οι μπριζόλες στον Χαφτάρ, η δικαίωση του Αβραμόπουλου και το χρονόμετρο του Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




