Τελεσίγραφο Κρεμλίνου στην Ουκρανία: Θα προστατευτεί η ασφάλεια των Ρωσώφωνων
Κανένας σχολιασμός από τη Ρωσία για το τηλεφώνημα Πούτιν - Μπάιντεν, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του OPEN TV στη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δραματικές είναι οι εξελίξεις με επίκεντρο την Ουκρανία, στη σκιά μάλιστα της τηλεφωνικής επικοινωνίας Βλαντιμίρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν, ύστερα από την πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου. Η Μόσχα, πάντως, δεν έχει προβεί σε κάποιο σχολιασμό για το τηλεφώνημα, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Open TV, Θανάσης Αυγερινός.
Σε ό,τι αφορά το ουκρανικό ζήτημα η Ρωσία επιμένει στη σκληρή γραμμή ότι θα προστατεύσει την ασφάλειά της και τη ζωή των Ρωσόφωνων της Ουκρανίας, ενώ υπάρχουν εισηγήσεις ακόμα και για σκλήρυνση της στάσης της Ρωσίας.
Περιμέτρικά των συνόρων της Ρωσίας έχουν συγκεντρωθεί 40.000 άνδρες και 15.000 οχήματα, σύμφωνα με τον υπουργό εξωτερικών της Ρωσίας, με τους Ουκρανούς να ζητούν τη στήριξη του ΝΑΤΟ.
Διαβάστε επίσης: «Βράζει» η Μόσχα για τις «κολλεγιές» Τουρκίας – Ουκρανίας
Βρέθηκε η παλαιότερη βραχογραφία στον κόσμο; Στο φως ζωγραφιά ηλικίας 67.800 ετών
Φονική επέλαση της κακοκαιρίας: Δύο νεκροί σε Γλυφάδα και Άστρος - Χείμαρροι οι δρόμοι της Αθήνας, βυθισμένα ΙΧ και εικόνες χάους
Ανατροπή Τραμπ για Γροιλανδία: Έχουμε πλαίσιο συμφωνίας - «Παγώνουν» οι δασμοί της 1ης Φεβρουαρίου
Η στιγμή που κύματα παρασύρουν στον θάνατο τον 52χρονο λιμενικό στο Άστρος - Πώς έγινε η τραγωδία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



