George Floyd: Η πιο κρίσιμη ώρα - Αποφασίζουν οι ένορκοι για την δολοφονία του
Οι καταδίκες αστυνομικών για φόνο είναι εξαιρετικά σπάνιες στη χώρα και συνήθως απαλλάσσονται λόγω αμφιβολιών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα μέλη του σώματος των ενόρκων στη δίκη του Ντέρεκ Σόβιν αποσύρθηκαν χθες Δευτέρα για να διαβουλευθούν κεκλεισμένων των θυρών ώστε να καταλήξουν σε ετυμηγορία για τις ευθύνες του λευκού πρώην αστυνομικού στην δολοφονία του μαύρου Αμερικανού πολίτη Τζορτζ Φλόιντ.
Ο δικαστής Πίτερ Κέιχιλ, καλώντας το σώμα να φανεί «απόλυτα αμερόληπτο», του ζήτησε «να εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία, να τα ζυγίσει και να εφαρμόσει τον νόμο».
Ο κ. Σόβιν, πρώην μέλος της Αστυνομίας στη Μινεάπολη, 45 ετών, δήλωσε αθώος για την δολοφονία του George Floyd. Αντιμετωπίζει ποινή ως και 40 ετών κάθειρξης αν κριθεί ένοχος.
Οι καταδίκες αστυνομικών για φόνο είναι εξαιρετικά σπάνιες στη χώρα και συνήθως απαλλάσσονται λόγω αμφιβολιών.
Διαβάστε ακόμη
Η κυρία Όλγα είναι κάθε Πρωτομαγιά με το γαρύφαλλό της στο Σύνταγμα «επειδή δεν μπορούν να είναι οι 200»
Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα - Άφησε... πίσω 1944 και 1987
Πέθανε ο σπουδαίος συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης - Είχε γράψει το «Χορεύοντας στη σιωπή»
Ισχυρή έκρηξη σε σπίτι στη Νέα Υόρκη «εκτόξευσε» αστυνομικούς - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



