WSJ: Νεκρός ο ηγέτης της Μπόκο Χαράμ
Ο Αμπουμπακάρ Σεκάου ήταν ένας από τους πιο επικίνδυνους τρομοκράτες σε όλον τον κόσμο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ηγέτης της Μπόκο Χαράμ Αμπουμπακάρ Σεκάου είναι νεκρός, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal. O θάνατος του φονταμενταλιστή πολέμαρχου, που είχε ανακοινωθεί εσφαλμένα στο παρελθόν άλλες τρεις φορές, επιβεβαιώθηκε από πέντε Νιγηριανούς αξιωματούχους, οι οποίοι περιέγραψαν πώς ο Σεκάου ανατίναξε το γιλέκο αυτοκτονίας κατά τη διάρκεια σύγκρουσης με αντίπαλη ομάδα ανταρτών.
Ο Αμπουμπακάρ Σεκάου ήταν ένας από τους πιο επικίνδυνους τρομοκράτες σε όλον τον κόσμο. Βύθισε τέσσερα αφρικανικά έθνη, συμπεριλαμβανομένου του πολυπληθέστερου, σε θρησκευτικό πόλεμο.
Παγκοσμίως έγινε γνωστός για την απαγωγή σχεδόν 300 κοριτσιών από την πόλη Τσιμπόκ τη νύχτα πριν από τις τελικές εξετάσεις τους. Η απαγωγή αυτή ήταν αφορμή για να ξεκινήσει το παγκόσμιο κίνημα στα κοινωνικά δίκτυα #BringBackOurGirls.
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



