ΟΗΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την Λευκορωσία
Αυτή η συνεδρίαση του ΣΑ, που θα είναι διαδικτυακή, ζητήθηκε από τη Γαλλία, την Ιρλανδία και την Εσθονία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη μια άτυπη έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών με αντικείμενο τη Λευκορωσία, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Το Μινσκ κατηγορείται ότι έκανε την Κυριακή μια αεροπειρατεία σε μια επιβατική πτήση της Ryanair, αναγκάζοντάς την να προσγειωθεί στη λευκορωσική πρωτεύουσα ώστε οι αρχές εκεί να μπορέσουν να συλλάβουν τον διαφωνούντα Ρομάν Προτασέβιτς, έναν 26χρονο αντιπολιτευόμενο δημοσιογράφο ο οποίος επέβαινε στο αεροπλάνο.
«Θα συνεδριάσουμε αύριο» Τετάρτη, δήλωσε ένας διπλωμάτης στο Γαλλικό Πρακτορείο, μια πληροφορία που επιβεβαιώθηκε από δύο άλλες διπλωματικές πηγές.
Αυτή η συνεδρίαση του ΣΑ, που θα είναι διαδικτυακή, ζητήθηκε από τη Γαλλία, την Ιρλανδία και την Εσθονία, ανέφεραν οι διπλωμάτες.
Διαβάστε επίσης: Προτασέβιτς σε αεροσυνοδό: Εμένα θέλουν, θα με σκοτώσουν
Γυναικοκτονία Τζιν Χάνλον: 17 χρόνια μετά καταδικάστηκε ο δράστης - Ο αγώνας των γιων για να αποκαλυφθεί η αλήθεια
Σκάνδαλο μεγατόνων: Το Instagram ενέκρινε διαφημίσεις-«γέφυρα» για κυκλώματα παιδικής κακοποίησης
«Θύελλα» μετά το βίντεο με τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη: Οι Ρώσοι φαρσέρ, η «υβριδική επίθεση» και η ΕΥΠ
Οδηγός ταξί χρέωσε 175€ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



