ΗΠΑ: Ένας 18χρονος αστροναύτης θα πετάξει στο διάστημα με τον Τζεφ Μπέζος στις 20 Ιουλίου
Ο Όλιβερ δηλώνει ότι το ταξίδι είναι όνειρο ζωής, τονίζει ότι τον εντυπωσιάζει το Διάστημα, η Σελήνη και οι πύραυλοι από τότε που ήταν τεσσάρων χρονών.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ένας 18χρονος θα γίνει στις 20 Ιουλίου ο νεότερος αστροναύτης στην ιστορία όταν θα πετάξει δίπλα στον δισεκατομμυριούχο Τζεφ Μπέζος για την παρθενική πτήση του διαστημοπλοίου της Blue Origin, ανακοίνωσε την Πέμπτη η αεροδιαστημική εταιρία.
Ο 'Ολιβερ Ντέμεν, ο οποίος πρόσφατα αποφοίτησε από το λύκειο και είναι κάτοχος άδειας χειριστή ιδιωτικών αεροσκαφών, είναι ο πρώτος επιβάτης της Blue Origin που καταβάλλει ναύλο αλλά δεν είναι ο νικητής ο οποίος πλήρωσε 28 εκατομμύρια δολάρια και εξασφάλισε μια θέση στο διαστημόπλοιο, η οποία είχε τεθεί σε δημοπρασία, για να συνοδεύσει τον Τζεφ Μπέζος στην πρώτη τουριστική διαστημική πτήση. Ο επιβάτης αυτός ζήτησε να μην κατονομαστεί και θα πετάξει σε μελλοντική πτήση, ανακοίνωσε η αεροδιαστημική εταιρία.
Ο Όλιβερ δηλώνει ότι το ταξίδι είναι όνειρο ζωής, τονίζει ότι τον εντυπωσιάζει το Διάστημα, η Σελήνη και οι πύραυλοι από τότε που ήταν τεσσάρων χρονών. Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης.
Στην πρώτη διαστημική πτήση θα μετέχει ο Τζεφ Μπέζος, ο Μαρκ Μπέζος και η Γουόλι Φανκ, ετών 82, που θα γίνει με τη σειρά της η γηραιότερη αστροναύτης στο Διάστημα.
Κορονο-χρέη: Ρύθμιση σε έως 72 δόσεις, ποιες οφειλές εντάσσονται – Οι ανακοινώσεις Σταϊκούρα
Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, στη «σκιά» του σκανδάλου με τις πολεοδομίες
Δεύτερη μέρα ρατσιστικού πογκρόμ στο Μπέλφαστ: Μάχες με την αστυνομία - 27 άτομα εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
Τον μαχαίρωσαν 25 φορές με σπασμένο γυαλί: Η «τιμωρία» φυλακισμένων σε άνδρα που σκότωσε τη 2χρονη κόρη του
Έφτασε η μεγάλη ώρα για το Μουντιάλ 2026: Πρεμιέρα στο θρυλικό Αζτέκα με Μεξικό - Νότια Αφρική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



