Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Αϊτή
Υλικές ζημιές σε δύο πόλεις από τον σεισμό που έγινε αισθητός στο σύνολο της χώρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σεισμική δόνηση μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την Αϊτή το πρωί του Σαββάτου, 14 Αυγούστου. Ο σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 08.30 τοπική ώρα (15.30 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το αμερικανικό σεισμολογικό κέντρο.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στο σύνολο της χώρας και υλικές ζημιές έχουν ήδη καταγραφεί στις πόλεις Ζέρεμι και Κάυ, σύμφωνα με τις φωτογραφίες αυτοπτών μαρτύρων στη νοτιοδυτική χερσόνησο της νήσου.
Συναγερμός για τσουνάμι
Μετά τον σεισμό εκδόθηκε συναγερμός για τσουνάμι στην περιοχή. Ο σεισμός σημειώθηκε σε απόσταση άνω των 160 χλμ νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Πορτ ο Πρενς, σύμφωνα με το USGS.
Φωτιά Εύβοια: Εκκένωση στα Μεσοχώρια Καρύστου
Κορονοϊός: Μεγάλη ανησυχία για το φθινόπωρο - Στο τραπέζι τοπικά lockdown σε νησιά
Epomeni Stasi: Κωφoί σερβιτόροι τους ένωσε το μεράκι για ζωή και «σερβίρουν» ανθρωπιά
Ο Γερμανός Στρατηγός που διέσωσε χιλιάδες Έλληνες από τη μανία των Τούρκων στη Μικρασία γνώρισε αχαριστία και φυλακή!
Δολοφονία Ρότζερ Ντέιβις: Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία 52 χρόνια μετά
Γυναικοκτονία πίσω από τους πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη: Της έστησε καρτέρι, τη δολοφόνησε και αυτοκτόνησε
Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




