Και το Ισραήλ είχε επισκεφθεί ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας
Έφτασε στο Ισραήλ τον Οκτώβριο του 2016, έχοντας λάβει τρίμηνη τουριστική βίζα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Μπρέντον Τάραντ, που κατηγορείται για τις επιθέσεις σε δύο τεμένη της πόλης Κράιστσερτς στη Νέα Ζηλανδία, είχε επισκεφθεί το Ισραήλ στα τέλη του 2016, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή από Ισραηλινούς αξιωματούχους.
Ο 28χρονος Αυστραλός έφτασε στο Ισραήλ τον Οκτώβριο του 2016, έχοντας λάβει τρίμηνη τουριστική βίζα. Έμεινε στη χώρα για εννέα ημέρες, ανέφερε στο πρακτορείο Reuters ένας αξιωματούχος της Υπηρεσίας Πληθυσμού και Μετανάστευσης.
Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το τι έκανε κατά τη διαμονή του στο Ισραήλ ο Τάραντ.
Η πρεσβεία της Αυστραλίας και το προξενείο της Νέας Ζηλανδίας δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ένα αίτημα να σχολιάσουν αυτήν την πληροφορία.

Στα τέλη του 2016 ο Τάραντ ταξίδεψε επίσης στην Ελλάδα, στην Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την Κροατία, όπου επισκέφθηκε πεδία ιστορικών μαχών, προτού να συνεχίσει την περιοδεία του, το 2017, σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Επέστρεψε στα Βαλκάνια τον Νοέμβριο του 2018 και περιηγήθηκε σε ιστορικές τοποθεσίες στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ενώ κατόπιν πήγε και στην Ουγγαρία.
Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
«Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



