Ο Γιούνκερ παραλίγο να βάλει φωτιά στην πρώτη κυρία της Ρουάντα (vid)
Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια τελετουργικού για τα 25 χρόνια από τη γενοκτονία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παραλίγο να βάλει φωτιά στην πρώτη κυρία της Ρουάντας, ο ευρωπαίος επίτροπος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και, όπως ήταν αναμενόμενο, το σχετικό βίνετο έχει γίνει viral.
Όλα συνέβησαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Γιούνκερ στη χώρα και ενώ συμμετείχε σε τελετουργικό για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη γενοκτονία στην αφρικανική χώρα.
Ο Ευρωπαίος επίτροπος και οι παρευρισκόμενοι με τεράστιες δάδες στα χέρια άναψαν φωτιά σε ένα μνημείο, όπως όριζε το τελετουργικό.
Ωστόσο, ο Επίτροπος στη συνέχεια γυρνά προς την πλευρά της πρώτης κυρίας Τζινέτ Kαγκάμε έχοντας τη δάδα ακόμα στα χέρια του.
Τελικά, μετά το απρόοπτο ο πρόεδρος της Κομισιόν ολοκλήρωσε το τελετουργικό, χωρίς να βάλει κάπου φωτιά.
Διαβάστε ακόμη
«Καμπανάκι» ΟΣΕ για το τμήμα ΣΚΑ - Οινόη: Ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός θραύσεων - Συνεχείς οι βλάβες και οι καθυστερήσεις στον Προαστιακό
«Θύελλα» αντιδράσεων για τον Νίκο Παππά - Το παρασκήνιο της διαγραφής και το χρονικό με την επίθεση σε δημοσιογράφο
Στα «κάγκελα» οι αγρότες: Μήνυμα κλιμάκωσης στέλνουν από τα μπλόκα - Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η «καρδιά» της Ελλάδας χτυπά στο ναυπηγείο του Λοριάν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




