Βουλγαρία: Εγκατέλειψαν βρέφος αφήνοντας ένα μπουκάλι γάλα δίπλα του
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν οι αστυνομικοί και νοσηλευτές που είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές του Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη), έπειτα από τηλεφώνημα για εγκαταλελειμμένο βρέφος στην περιοχή του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού.
Το βρέφος, ένα αγοράκι ηλικίας περίπου έξι μηνών, βρέθηκε σήμερα το πρωί στο πάρκινγκ που βρίσκεται κοντά στην οδό "Nikola Kocachev", ανάμεσα σε δύο αμάξια. Δίπλα στο βρέφος βρισκόταν ένα μπουκάλι γεμάτο γάλα.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν οι αστυνομικοί και νοσηλευτές που είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό. Το βρέφος διεκομίσθη και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου "Αγ. Γεώργιος" και οι γιατροί που το εξέτασαν, δήλωσαν πως η κατάσταση της υγείας του είναι πάρα πολύ καλή.
Η Διεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ενημερώθηκε για το περιστατικό, ενώ οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό του ατόμου που εγκατέλειψε το βρέφος.
Επίσης, το γραφείο του περιφερειακού εισαγγελέα του Πλόβντιβ διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει τους γονείς του βρέφους και τους πλησιέστερους συγγενείς του,ενώ έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες προδικαστικές διαδικασίες.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Οι γείτονες άκουγαν τις κραυγές, ομολόγησε ο σύζυγος της 39χρονης - Το χρονικό
Πάτρα: Δεν λειτουργούσε η κάμερα στο κράνος του 52χρονου - «Καρμανιόλα» το σημείο του τροχαίου
Καφές... σκέτη πίκρα: Συνεχείς αυξήσεις στο κόστος - «Άλμα» 80% στην πρώτη ύλη
Βίκυ: Το κουτάβι που κάποιοι ήθελαν να θανατώσουν, σήμερα μας μαθαίνει τι σημαίνει δύναμη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



