Βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών σε τουρίστες: Να προσέχετε στην Ελλάδα
Οι προειδοποιήσεις για τα κουνούπια και οι οδηγίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ταξιδιωτικές οδηγίες για μια σειρά χωρών -μεταξύ αυτών και η Ελλάδα- εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, το υπουργείο Εξωτερικών -μέσω της ιστοσελίδας του- εξέδωσε προειδοποιήσεις (με τη μορφή ταξιδιωτικών οδηγιών) για την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ταϊλάνδη.
Για την Ελλάδα η αιτία είναι τα… κουνούπια! Στην ανακοίνωσή του το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας ως εξής: «Προσοχή στα κουνούπια! Το 2018 υπήρξαν πολλά κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα. Πρέπει να πάρετε μέτρα προστασίας από τα κουνούπια, κάνοντας χρήση αντικουνουπικών, να έχετε κλειστές πόρτες και παράθυρα ή να χρησιμοποιείτε σίτες».
Για την Ισπανία, η ταξιδιωτική οδηγία -όσον αφορά στη Μαγιόρκα- αναφέρει ότι οι Βρετανοί τουρίστες πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν περνούν κάτω από μπαλκόνια γιατί πέφτουν και για την Βαρκελώνη ότι γίνονται διαδηλώσεις και υπάρχει πολιτική αναταραχή.
Για την Γαλλία τους προειδοποιούν να είναι προσεκτικοί όσον αφορά στα Κίτρινα Γιλέκα και τις διαδηλώσεις που κάνουν και για την Ταϊλάνδη εφιστούν την προσοχή όλων των Βρετανών τουριστών για το ενδεχόμενο να πέσουν θύματα σεξουαλικής επίθεσης.
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



