ΗΠΑ: Νέος υπουργός Άμυνας ο Μάρκ Έσπερ - Με απόφαση Τραμπ
Ο διορισμός του έρχεται στον απόηχο της κλιμάκωσης της έντασης με το Ιράν
Ο Ντόναλντ Τραμπ ονόμασε τον Μαρκ Έσπερ νέο υπουργό Άμυνας της κυβέρνησής του, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος τα ξημερώματα του Σαββάτου ώρα Ελλάδας, με φόντο την κλιμάκωση της έντασης με το Ιράν.
Ο διορισμός του Έσπερ, που ήδη αντικατέστησε από την Τρίτη τον Πάτρικ Σάναχαν στον ρόλο του υπηρεσιακού υπουργού Άμυνας, θα πρέπει να επικυρωθεί από την αμερικανική Γερουσία. Ο Τραμπ ονόμασε επίσης τον Ντέιβιντ Νόρκουιστ, νυν οικονομικό ελεγκτή του Πενταγώνου, υφυπουργό Άμυνας, κατά την ανακοίνωση.
Διαβάστε ακόμη
Μπλόκα: Οι λωρίδες που ανοίγουν οι αγρότες για να διευκολύνουν τους εκδρομείς - Τι ζητά η ΕΛΑΣ, πού υπάρχουν προβλήματα
Υπόθεση Επστάιν: Το σοκαριστικό γράμμα σε καταδικασμένο βιαστή - «Ο Πρόεδρος μοιράζεται την αγάπη μας για νεαρά κορίτσια»
Αμύνταιο: Μαθητές αποχώρησαν χωρίς να πουν τα κάλαντα στον Γεωργιάδη - Θερμά χειροκροτήματα από τους διαδηλωτές
Best of 2025: Βραβεία και πρόσωπα της χρονιάς - «Δεν θέλω ου!» (Ep13)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



