Βρετανία: Τσακωμός στο σπίτι του Τζόνσον - Κλήθηκε η αστυνομία
Γείτονας του υποψηφίου για το χρίσμα των Συντηρητικών κάλεσε την αστυνομία όταν άκουσε έναν έντονο διαπληκτισμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο υποψήφιος για την ηγεσία των Συντηρητικών Μπόρις Τζόνσον και η σύντροφός του είχε ως αποτέλεσμα την κλήση της αστυνομίας. Το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όταν ένας γείτονας του Τζόνσον κάλεσε την αστυνομία καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των αρχών «ανησυχούσε» για μία γειτόνισσα.
Οι αστυνομικοί μίλησαν σε όλους τους ενοίκους του σπιτιού, που ήταν «όλοι τους καλά και ασφαλείς». Σύμφωνα με την ανακοίνωση «δεν υπήρχε κάποιο εμφανές αδίκημα ή κάποια ανησυχία και δεν υπήρχε λόγος να επέμβει η αστυνομία». Πάντως ο εκπρόσωπος του Τζόνσον δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα να σχολιάσει το γεγονός.
Διαβάστε ακόμη
Νηοπομπή δεξαμενόπλοιων περνά τα Στενά του Ορμούζ - Γιατί η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα πάρει μήνες
Στον Κορυδαλλό οι τρεις κατηγορούμενοι για το θάνατο της Μυρτώς: «Δολοφόνοι» φώναζαν κατά τη μεταγωγή - Η μαραθώνια απολογία τους
Μπακογιάννη: Ο Μακάριος Λαζαρίδης θα έπρεπε να παραιτηθεί - «Δεν χειρίστηκε καλά το θέμα»
To χρονικό της τραγωδίας στον Κολωνό με δυο νεκρούς: Η στιγμή που φλόγες τυλίγουν το διαμέρισμα - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




