Γαλλία: Αναβλήθηκαν σχολικές εξετάσεις λόγω καύσωνα
Η ευρύτερη περιοχή του Παρισιού κηρύχθηκε σε «πορτοκαλί» συναγερμό το πρωί της Δευτέρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναβλήθηκαν για την επόμενη εβδομάδα, εξαιτίας του καύσωνα που σαρώνει τη Γαλλία, οι εξετάσεις για το απολυτήριο Γυμνασίου, έπειτα από απόφαση που έλαβε σήμερα το υπουργείο Παιδείας της χώρας.
Οι εξετάσεις είχαν προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, στο ζενίθ του κύματος καύσωνα με την αίσθηση της θερμοκρασίας να προβλέπεται στους 45-47 βαθμούς κελσίου, σε πολλές περιοχές, όπως στο Παρίσι, επισήμανε ο υπουργός Ζαν Μισέλ Μπλανκέ.
Οι μαθητές θα διαγωνιστούν την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη «για να εγγυηθούμε την ασφάλειά τους» συμπλήρωσε ο υπουργός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.
Η ευρύτερη περιοχή του Παρισιού κηρύχθηκε σε «πορτοκαλί» συναγερμό το πρωί της Δευτέρας κι ενώ δεν έχουν σβήσει οι μνήμες από τον καύσωνα του 2003, που προκάλεσε τον θάνατο 15.000 ανθρώπων.
Συναγερμός για τo «cuckooing»: Η πρακτική που ανησυχεί τις Αρχές - «Ήμουν φυλακισμένος στο ίδιο μου το σπίτι»
Τρομακτικό περιστατικό στον Κηφισό: Δίκυκλο γλιτώνει από πινακίδα που ξήλωσε γερανός φορτηγού
Απίστευτο σκηνικό: Έκλεψαν την Εθνική Αγγλίας όσο προετοιμαζόταν για το πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ
Ο νέος πολιτικός χάρτης: Η άνοδος Τσίπρα και Καρυστιανού στη σκιά της δυσπιστίας των ψηφοφόρων και ο Αντώνης Σαμαράς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



