Αποσύρεται προσωρινά από το ΔΝΤ η Κριστίν Λαγκάρντ
«Είναι τιμή μου το γεγονός ότι προτάθηκα για την προεδρία της ΕΚΤ», τονίζει με ανάρτησή της στο Twitter η Κριστίν Λαγκάρντ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την προσωρινή της αποχώρηση από τη θέση της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ανακοίνωσε η Κριστίν Λαγκάρντ. Η ίδια είναι το πρόσωπο που επέλεξε η Σύνοδος Κορυφής για να διαδεχθεί τον Μάριο Ντράγκι στην ΕΚΤ.
«Είναι τιμή μου το γεγονός ότι προτάθηκα για την προεδρία της ΕΚΤ. Με αυτό το δεδομένο και έπειτα από διαβουλεύσεις με την επιτροπή δεοντολογίας του ΔΝΤ, αποφάσισα να αποσυρθώ προσωρινά από τις ευθύνες μου ως γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, για την περίοδο που θα είμαι υποψήφια», έγραψε στο Twitter η Λαγκάρντ, λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.
Διαβάστε ακόμη
Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



