Η Μέρκελ τρέμει ξανά - Η κάμερα την έπιασε για τρίτη φορά (vid)
Τελικά, τι μπορεί να συμβαίνει με την υγεία της Γερμανίδας καγκελαρίου;🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η ανησυχία για την υγεία της Άνγκελα Μέρκελ εντείνεται. Κι αυτό γιατί στη δημοσιότητα έρχεται νέο βίντεο (το τρίτο κατά σειρά) που δείχνει τη Γερμανίδα καγκελάριο να τρέμει κατά την υποδοχή στο Βερολίνο του Φινλανδού πρωθυπουργού.
«Είμαι πολύ καλά» διαβεβαίωσε η Άνγκελα Μέρκελ πριν από λίγες μέρες σε μια συνάντηση που είχε με νέους, στο Γκόσλαρ της Κάτω Σαξονίας. Λίγο νωρίτερα, είχε απαντήσει σε έναν δημοσιογράφο που τη ρώτησε πώς αισθάνεται: «Υπέροχα καλά. Είναι πολύ ενδιαφέρον που βρίσκομαι εδώ», όπως μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο. Την Τρίτη, η καγκελάριος που πρόκειται να κλείσει τα 65 τον επόμενο μήνα, άρχισε να τρέμει ολόκληρη κατά την τελετή υποδοχής του νέου προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. «Ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό, αυτό προφανώς που έλειπε και αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ καλά», εξήγησε η ίδια μία ώρα αργότερα, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ζελένσκι.
Η καγκελάριος είχε αισθανθεί αδιαθεσία και τον Δεκέμβριο του 2014, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, επειδή της έπεσε η πίεση. Η συνέντευξη τότε διακόπηκε για λίγα λεπτά, αλλά μετά συνεχίστηκε, κανονικά. Το περιβάλλον της είχε εξηγήσει και τότε ότι το πρόβλημα οφειλόταν σε αφυδάτωση.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



