Σκηνές φρίκης στην Στουτγάρδη: Τον σκότωσε στη μέση του δρόμου με ξίφος
Ο δολοφόνος αφού σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα το θύμα του στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνές τρόμου και ωμής βίας έζησαν οι κάτοικοι της Στουτγάρδης όταν ένας 38χρονος σκότωσε εν ψυχρώ χρησιμοποιώντας ξίφος, έναν 36χρονο.
Πιο συγκεκριμένα, ο 38χρονος δράστης, Σύριος στη καταγωγή, οπλισμένος με ξίφος επιτέθηκε και σκότωσε στη μέση του δρόμου έναν 36χρονο από το Καζακστάν.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας όπως φαίνεται στα πλάνα προσπάθησε να παρέμβει αλλά ο δράστης κινήθηκε προς το μέρος του με απειλητικές διαθέσεις.
Το σκηνικό φρίκης κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου ένας κάτοικος της περιοχής, ενώ γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία οι οποίες άμεσα έσπευσαν στο σημείο.
Ο δολοφόνος αφού σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα το θύμα του στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με ποδήλατο όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει.
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: «Έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο» - Η μαρτυρία συμμαθήτριάς της
Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



