Σκηνές φρίκης στην Στουτγάρδη: Τον σκότωσε στη μέση του δρόμου με ξίφος
Ο δολοφόνος αφού σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα το θύμα του στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνές τρόμου και ωμής βίας έζησαν οι κάτοικοι της Στουτγάρδης όταν ένας 38χρονος σκότωσε εν ψυχρώ χρησιμοποιώντας ξίφος, έναν 36χρονο.
Πιο συγκεκριμένα, ο 38χρονος δράστης, Σύριος στη καταγωγή, οπλισμένος με ξίφος επιτέθηκε και σκότωσε στη μέση του δρόμου έναν 36χρονο από το Καζακστάν.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας όπως φαίνεται στα πλάνα προσπάθησε να παρέμβει αλλά ο δράστης κινήθηκε προς το μέρος του με απειλητικές διαθέσεις.
Το σκηνικό φρίκης κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου ένας κάτοικος της περιοχής, ενώ γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία οι οποίες άμεσα έσπευσαν στο σημείο.
Ο δολοφόνος αφού σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα το θύμα του στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με ποδήλατο όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει.
Μπλόκα αγροτών: «Κλείσιμο και σφράγισμα στα πάντα» - Οι εισηγήσεις πριν την κρίσιμη σύσκεψη και το παράθυρο διαλόγου με την κυβέρνηση
Έτσι ξεκίνησε η πολύνεκρη φωτιά στο Κραν Μοντανά - Η λίστα με τις εθνικότητες των τραυματιών
«Εκρηκτικό» ποδαρικό στην Αίτνα: Εντυπωσιακές εικόνες με ποτάμια από λάβα στο ηφαίστειο της Σικελίας
«Όπως οι Σπαρτιάτες» - Σαρωτικοί Σάκκαρη και Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα τους στο United Cup
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



