ΗΠΑ: 20 χρόνια φυλακή στον 57χρονο που έστελνε εκρηκτικά σε Δημοκρατικούς
ΗΠΑ: 20 χρόνια φυλακή στον 57χρονο που έστελνε δέματα με εκρηκτικά σε Δημοκρατικούς κι επικριτές του Τραμ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 57χρονος άνδρας από την Φλόριντα, ο οποίος έστελνε δέματα με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε ηγετικά στελέχη των Δημοκρατικών και σε επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο στην Νέα Υόρκη σε ποινή κάθειρξης 20 ετών.
Ο δράστης Σέζαρ Σαγιόκ, ο οποίος δήλωσε ένοχος τον Μάρτιο για χρήση όπλων μαζικής καταστροφής, μεταξύ άλλων κατηγοριών, ξέσπασε σε κλάματα όταν ο δικαστής Τζεντ Ράκοφ του δικαστηρίου του Μανχάταν, ανακοίνωσε την ποινή του.
Ανάμεσα στους παραλήπτες των δεμάτων που είχε στείλει ο Σαγιόκ ήταν ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, η τέως υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο Τζορτζ Σόρος και ο ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο. Κανένα από τα πακέτα δεν έφτασε στους παραλήπτες.
Οι εισαγγελικές αρχές είχαν περιγράψει τον Σαγιόκ στα δικαστικά έγγραφα ως τον εγκέφαλο «τρομοκρατικών επιθέσεων διάρκειας δύο εβδομάδων», που εξαπολύθηκε με κίνητρα «ιδεολογίας γεμάτης μίσους», προτείνοντας την επιβολή ποινή κάθειρξης, τονίζοντας ότι ο Σαγιόκ αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.
«Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη χωρίς τρακτέρ είπαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
Αυτή η εταιρεία είναι έτοιμη να κοντράρει το ChatGPT! Θα θυμάται, θα κατανοεί και θα ακολουθεί παντού τον χρήστη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



