Μήνυμα Ντόναλντ Τουσκ: H G7 θα είναι δύσκολη δοκιμή για την ενότητα
Όπως είπε ο ίδιος, αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιεί ως πολιτικό όπλο τους δασμούς θα είναι επικίνδυνο για όλο τον κόσμο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η σύνοδος της Ομάδας των 7 (G7) που ξεκινάει αργότερα σήμερα θα είναι «μια δύσκολη δοκιμή για την ενότητα και την αλληλεγγύη» έπειτα από έναν χρόνο στη διάρκεια του οποίου οι ηγέτες των πλούσιων χωρών δυσκολεύτηκαν να βρουν μια κοινή γλώσσα, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Ο Ντόναλντ Τουσκ είπε επίσης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην πόλη Μπιαρίτς της Γαλλίας, ότι οι εμπορικοί πόλεμοι ανάμεσα στις επτά χώρες-μέλη της G7 θα υπονομεύσουν ακόμη περισσότερο την μεταξύ τους εμπιστοσύνη.
Όπως είπε ο ίδιος, αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιεί ως πολιτικό όπλο τους δασμούς θα είναι επικίνδυνο για όλο τον κόσμο.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



