Έρευνα για τη Μόρια ξεκινά η… τουρκική Βουλή
Θα αποστείλει σχετικό αίτημα στην ελληνική κυβέρνηση, ώστε μέλη της να επισκεφτούν το κέντρο υποδοχής προσφύγων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έρευνα για την κατάσταση στη Μόρια αποφάσισε να ξεκινήσει η τουρκική εθνοσυνέλευση, η οποία θα αποστείλει αίτημα στην ελληνική κυβέρνηση, ώστε μέλη της να επισκεφτούν τον καταυλισμό προσφύγων.
Ο πρόεδρος της υποεπιτροπής για τη Μετανάστευση και την Προσαρμογή που λειτουργεί υπό τη σκέπη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ατάι Ουσλού, δήλωσε ότι ανάλογο αίτημα υπήρξε και πέρυσι προς την Ελλάδα, ωστόσο δεν έγινε δεκτό.
«Τους είπαμε να δούμε τους καταυλισμούς στα ελληνικά νησιά και μετά να συζητήσουμε σε επίπεδο κοινοβουλίων τι μπορούμε να κάνουμε –γιατί είμαστε γείτονές σας στο κάτω κάτω- αλλά δεν έκαναν δεκτό το αίτημά μας. Θα ζητήσουμε και φέτος το ίδιο. Θέλουμε να δούμε ειδικά τα ελληνικά νησιά, γιατί εκεί εγείρονται σοβαρά προβλήματα», είπε.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



