Η Τουρκία εκπαιδεύει Σύρους αντικαθεστωτικούς για πιθανή επιχείρηση
Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, Σύροι στρατιώτες είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν πιθανή επιχείρηση του τουρκικού στρατού στη Βόρεια Συρία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό στέλνει ως… εμπροσθοφυλακή η Τουρκία στη νέα επιχείρηση που ετοιμάζει στα ανατολικά του Ευφράτη στη Συρία.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός, που αποτελείται από αντικαθεστωτικούς του Άσαντ, πραγματοποίησε άσκηση με σκοπό να υποστηρίξει την πιθανή επιχείρηση του τουρκικού στρατού στη βόρεια Συρία.
Στην άσκηση στα δυτικά της πόλης Αφρίν στα σύνορα με την Τουρκία πήραν μέρος και οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις.
Οι 500 πολεμιστές, μέλη των ειδικών δυνάμεων, εξασφάλισαν κατά την άσκηση τον έλεγχο σε λόφο. Η άσκηση ξεκίνησε με επιθέσεις όλμων και οι στρατιώτες προχώρησαν με την υποστήριξη βαρέων όπλων εφαρμόζοντας τακτικές πολέμου.
Την ίδια ώρα, τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι εστάλησαν επιπλέον στρατιώτες στα σύνορα της Συρίας για την επιπλέον ενίσχυση των μονάδων.
Το κομβόι αναχώρησε από την 20ή Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στη Σανλιούρφα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και έφτασε στη στρατιωτική μονάδα στο Ακτσακαλέ.
Πανελλήνια θλίψη για τους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ: Πώς κόπηκε το νήμα της ζωής τους - Τα νεότερα για τους τραυματίες
Η αλήθεια για τα εμβόλια και την ευλογιά των αιγοπροβάτων, το άδειασμα στην Διαμαντοπούλου και η αναδίπλωσή της και η εν κρυπτώ δοξαζόμενη Καρυστιανού
Σιδηρόδρομος: Εφιάλτης η βλάστηση - Αποσπασματικές οι εργολαβίες και «μπαλάκι» οι ευθύνες
«Σπριντ» μέχρι το Πάσχα για την κυβέρνηση: Η ατζέντα των παρεμβάσεων και ο σχεδιασμός μήνα - μήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




