Σάλος από τις δηλώσεις πρώην παίκτη της Ρεάλ για επέμβαση στρατού στην Καταλονία
Την ώρα που η Βαρκελώνη φλέγεται για πέμπτη ημέρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σάλος ξέσπασε στο διαδίκτυο με τις δηλώσεις του πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Χεσούς Φερνάντεθ, ο οποίος ανάρτησε σχόλιο στο twitter για τα όσα διαδραματίζονται στην Καταλονία, μετά την ανακοίνωση της καταδίκης των 12 αυτονομιστών πολιτικών, ζητώντας την επέμβαση του στρατού.
Ο πρώην παίκτης της «βασίλισσας», που σήμερα αγωνίζεται στην ρουμανική Κλουζ, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter εικόνες από τις συγκρούσεις στη Βαρκελώνη και σχολιάζοντας ζήτησε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, την επέμβαση του στρατού στην Καταλονία.
«Θλιβερό αυτό που συμβαίνει στην Καταλονία. Ο στρατός να επέμβει τώρα! Όχλος και κακοποιοί που διαδηλώνουν με αυτόν και ακόμη χειρότερο τρόπο για μία καταδίκη, που είναι εξάλλου και μικρή. Είναι τρελό. Ζήτω η Ισπανία!».
Η ακραία τοποθέτηση του Φερνάντεθ πυροδότησε την έκρηξη των χρηστών, καθώς είναι πολλές οι προσωπικότητες από διάφορους τομείς του δημόσιου βίου, του θεάματος και του αθλητισμού, που έχουν τοποθετηθεί είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο, όμως ο Ισπανός τερματοφύλακας ξεπέρασε τα όρια.
Αμέσως το tweet του Φερνάντεθ γέμισε με απαντήσεις κι αντιδράσεις θαυμαστών του, ή άλλων φιλάθλων, πολλές από αυτές ήταν αρνητικές, έως και προσβλητικές.
Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




