Η αντίδραση Τσίπρα στο «όχι» της ΕΕ για ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Βόρειας Μακεδονίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε χθες, Πέμπτη, στη Σύνοδο Κορυφής να απορρίψει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων για την είσοδο νέων μελών στην ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Βόρεια Μακεδονία. Η Γαλλία ήταν μια από τις τρεις χώρες που εμπόδισαν την έναρξη διαπραγματεύσεων και την αποσύνδεση των υποψηφιοτήτων της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας.
Ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που είχε ασχοληθεί επισταμένα με το θέμα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του και σχολίασε σχετικά στο Facebook: «Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να απορρίψει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Βόρειας Μακεδονίας αποτελεί ένα μήνυμα αδυναμίας και ήττας για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.
Μερικές φορές οι ευρωπαϊκές αξίες είναι πιο ισχυρές στα Βαλκάνια από ό,τι στις Βρυξέλλες. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για το μέλλον και την ενότητα της Ευρώπης. Το οφείλουμε στους λαούς μας» έγραψε χαρακτηριστικά.
Τι αποκάλυψε ο διασώστης του ΕΚΑΒ στο OPEN για Μαζωνάκη: «Ο απινιδωτής των γιατρών δεν λειτουργούσε»
Βίντεο ντοκουμέντο: Πώς δρούσε η σπείρα Γεωργιανών διαρρηκτών - Το κόλπο με την κόλλα και πως έλεγχαν ποιοι έλειπαν από τα σπίτια
«Μας διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα ενώ ήμασταν υγιείς»: Νέα καταγγελία για τη γιατρό που προφυλακίστηκε για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Άρον άρον μαζεύει ο Μπελέρης τα κολακευτικά σχόλια για Κασιδιάρη - «Ανακαλώ, ήταν άστοχη η αποστροφή μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



