Τούρκος υπουργός Εσωτερικών: Η Δύση ευθύνεται για το μεταναστευτικό κύμα
O Τούρκος υπουργός Εσωτερικών δήλωσε πως οι ανεπτυγμένες χώρες είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία του ζητήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη Δύση κατέδειξε ως υπεύθυνη για το μεταναστευτικό κύμα που πλήττει τις ανεπτυγμένες χώρες τον 21ο αιώνα, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.
Μιλώντας σε ημερίδα, ο Τούρκος ΥΠΕΣ δήλωσε πως όσο κι αν οι ανεπτυγμένες χώρες προσπαθούν πανικοβλημένες να εμποδίσουν το μεταναστευτικό κύμα, υπεύθυνες για τη δημιουργία του παραμένουν οι ίδιες.
Όπως είπε, οι χώρες της Δύσης ήρθαν αντιμέτωπες τον 21ο αιώνα με ένα πρόβλημα που δεν είχαν υπολογίσει, ωστόσο το μεταναστευτικό κύμα από τη Μέση Ανατολή το προκάλεσαν οι ίδιες, αφού κατέστρεψαν τις χώρες της περιοχής.
«Δίνουν όπλα στις τρομοκρατικές οργανώσεις. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το πετρέλαιο. Προσπαθούν να φέρουν αντιμέτωπες τις διαφορετικές κουλτούρες ώστε να κυριαρχήσει ο δικός τους πολιτισμός. Φέρνουν απέναντι τα αδέρφια. Με άλλα λόγια δεν διστάζουν να υποκινήσουν συγκρούσεις που προκαλούν την μετανάστευση», τόνισε.
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



