Μανιακός δολοφόνος έσφαξε διάσημη χορεύτρια έξω από το σπίτι της (vid)
Ο δράστης ταυτοποιήθηκε μέσα από τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκλονισμένη είναι η τουρκική κοινή γνώμη από τη δολοφονία της νεαρής χορεύτριας κλασικού μπαλέτου, Ceren Ozdemir, η οποία μαχαιρώθηκε μπροστά στο σπίτι της στην πόλη Ordu στη Μαύρη Θάλασσα.
Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο δολοφόνος φαίνεται πως είναι ένας άνδρας ο οποίος είχε δραπετεύσει από τη φυλακή πριν από λίγες ημέρες και αποφυλακίστηκε βάσει μιας νέας νομοθετικής μεταρρύθμισης. Ο δράστης, ονόματι Ozgur Arduc, ταυτοποιήθηκε μέσα από τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.
H 20χρονη μαχαιρώθηκε την ώρα που έφτανε στο σπίτι της μετά από προπόνηση και εντοπίστηκε από τον αδερφό της, ενώ εξέπνευσε στο νοσοκομείο, λίγη ώρα μετά την επίθεση.
Διαβάστε ακόμη
Ο Τραμπ αποκάλυψε πού σκοντάφτει η συμφωνία με το Ιράν - Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κείμενο
«Για το καλό σου είμαστε εδώ»: Συγκλονιστικό βίντεο με αστυνομικούς να σώζουν άνδρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει στον Πειραιά
Τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή του σεισμού των 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια
Το ελληνικό video game σε νέα πίστα: Το launching του «Necrophosis: Full Consciousness» και τα 3 επόμενα projects του Άρη Δραγώνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



