Εκτοξεύτηκε ρουκέτα κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη
Οι πληροφορίες προς το παρόν είναι ανεπιβεβαίωτες, ωστόσο η κινητοποίηση των αμερικανικών δυνάμεων της πρεσβείας είναι αρκετά μεγάλη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Συναγερμός έχει σημάνει στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη, καθώς υπάρχουν αναφορές για έκρηξη από ρουκέτα σε κοντινή απόσταση από το κτίριο. Οι πληροφορίες προς το παρόν είναι ανεπιβεβαίωτες, ωστόσο η κινητοποίηση των αμερικανικών δυνάμεων της πρεσβείας είναι αρκετά μεγάλη.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εκτόξευση ρουκέτας, με στόχο την πράσινη ζώνη της Βαγδάτης. Στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται η αμερικανική πρεσβεία, που πρόσφατα έγινε θέατρο μεγάλων και βίαιων αντιαμερικανικών διαδηλώσεων. Μάλιστα οι ΗΠΑ θεώρησαν “υπεύθυνο” για τις διαδηλώσεις και την εισβολή διαδηλωτών στην Πρεσβεία τον Κασέμ Σουλεϊμανί, που σκοτώθηκε από επίθεση με drone.
Χρήστες του Twitter ανεβάζουν και βίντεο που καταγράφει την έντονη κινητικότητα των αμερικανικών δυνάμεων που φρουρούν την αμερικανική πρεσβεία.
Οπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο μαρτυρίες, η έκρηξη ακούστηκε μέχρι την ιρακινή πρωτεύουσα, ωστόσο, δεν ήταν ξεκάθαρο εκείνη τη στιγμή τι συνέβη. Σύμφωνα με το Sky News Arabia η επίθεση σημειώθηκε στην πράσινη ζώνη και η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος που οδηγεί προς την αμερικανική πρεσβεία. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα και η πρεσβεία των ΗΠΑ έχει ήδη εκκενωθεί.
«Φάμπρικα» έκδοσης οικοδομικών αδειών για ξενοδοχεία στη Μήλο - «Χτίζουν ακόμα και σε προστατευόμενες περιοχές»
Οι influencers και οι παρουσιαστές ως ο νέος εχθρός της κυβέρνησης, η αλήθεια για τα εργατικά δυστυχήματα και ο «Σαμαρικός» που συμβουλεύει την Καρυστιανού
Όπισθεν της κυβέρνησης για τo «μπλόκο» των φορτηγών στον Κηφισό - Τα μέτρα που εξετάζονται
Ραγίζουν καρδιές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στην Ελλάδα σήμερα οι επτά σοροί των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




