Διάσκεψη Βερολίνου: Αμήχανη η Μέρκελ τρώει τα νύχια της
Η νευρικότητά της ήταν εμφανής, καθώς τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Βερολίνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν μπορούσε να κρύψει καθόλου την αμηχανία της στη Διάσκεψη του Βερολίνου η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ. Ο φακός την... έπιασε να τρώει τα νύχια της τη στιγμή που περίμενε να υποδεχθεί τους ηγέτες που κλήθηκαν να πάρουν μέρος στη Διάσκεψη για τη Λιβύη. Η νευρικότητά της ήταν εμφανής, καθώς τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Βερολίνο και ξέρει πως οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο για τη Λιβύη όσο και για τις υπόλοιπες χώρες.
Στο περιθώριο της Διάσκεψης στο Βερολίνο, η Μέρκελ είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης, Φαγιέζ αλ Σάρατζ.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φθάνει στο Βερολίνο για τη Διάσκεψη και ζητεί από την Γερμανίδα καγκελάριο να βγάλει το παλτό του για να φωτογραφηθούν.
Γάιδαρος και ταύρος έγιναν ζευγάρι και άφησαν άφωνους τους επιστήμονες - «Πρώτη φορά καταγράφεται»
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: «Δεν τον σταματά τίποτα» - Το ενδεχόμενο ενός πιο παράτολμου Τραμπ μετά από ήττα
Γκάζι: Σκηνές αληθινού τρόμου σε Halloween party - Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς με αλυσίδες, ρόπαλα και δαγκώματα
Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης από την Κομισιόν: Οδηγίες για την επιβίωση τις πρώτες 72 ώρες μιας κρίσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



