Διάσκεψη Βερολίνου: Όταν η Μέρκελ «καταράστηκε» τον... Τζόνσον
Μπλόκαρε η πόρτα του αυτοκινήτου του Βρετανού πρωθυπουργού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι μεταξύ των ηγετών που συμμετέχει στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τις εξελίξεις στη Λιβύη. Ωστόσο απ' ότι φαίνεται η άφιξή του στην Καγκελαρία συνοδεύτηκε από «κατάρα».
Και αυτό γιατί είχε μπλοκάρει η πόρτα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατέβει από αυτό. Εν τέλει ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα, ο Βρετανός πρωθυπουργός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του. Σημειώνεται πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και τον Δεκέμβριο του 2018, όταν η τότε Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι επισκέφθηκε το Βερολίνο.
Διαβάστε ακόμη
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




