Ιταλία: Αμαξοστοιχία εκτροχιάσθηκε κοντά στο Μιλάνο - Νεκροί και τραυματίες
Τι μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δυο μηχανοδηγοί έχασαν τη ζωή τους από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας υψηλής ταχύτητας σήμερα το πρωί λίγο πριν από τις 7 (τοπική ώρα) έξω από την πόλη Λόντι, κοντά στο Μιλάνο. Είκοσι επτά επιβάτες τραυματίσθηκαν, ενώ, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο απολογισμός των νεκρών θα μπορούσε να είναι πολύ βαρύτερος.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η μηχανή του τρένου αποσυνδέθηκε από την υπόλοιπη αμαξοστοιχία. Συγκρούσθηκε πρώτα με σταματημένο εμπορικό βαγόνι και στη συνέχεια προσέκρουσε σε αποθήκη των ιταλικών σιδηροδρόμων.
Οι δυο μηχανοδηγοί που έχασαν τη ζωή τους ήταν ηλικίας τριάντα ετών, ενώ οι τραυματίες δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση. Η περιοχή του δυστυχήματος θα αποκλεισθεί από τις δικαστικές αρχές μόλις ολοκληρωθεί η παροχή πρώτων βοηθειών.
Ένας μοναχός, με τίμημα τη ζωή του, δίνει τέλος στις μονομαχίες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας
Πρώτη φορά αλλαγή χρόνου στα μπλόκα για τους αγρότες - Το «ούτε βήμα πίσω» και η κρίσιμη σύσκεψη των Μαλγάρων
Χιονισμένη Πρωτοχρονιά σε πολλές περιοχές της χώρας - Πού θα μείνει κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος
Με λάμψη υποδέχθηκε η Ελλάδα το 2026: Πυροτεχνήματα, drones, συναυλίες και χιλιάδες πολίτες στους δρόμους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




