Eνας Παλαιστίνιος νεκρός από δυνάμεις του ισραηλινού στρατού
Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, ακόμη επτά τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις των Παλαιστίνιων με τον στρατό του Ισραήλ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενας Παλαιστίνιος αστυνομικός έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με δυνάμεις του ισραηλινού στρατού (IDF), οι οποίες επιχειρούσαν στην προσφυγική δομή στην Τζενίν, πόλη που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Οχθης.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, ακόμη επτά Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με τον στρατό του Ισραήλ. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και όσα μεταδίδει το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA, τα επεισόδια ξέσπασαν όταν οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις μπήκαν στην πόλη για να καταστρέψουν ένα σπίτι, ενώ φωτοειδησεογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είδε σε νοσοκομείο της Τζενίν το πτώμα ενός Παλαιστινίου.
Διαβάστε ακόμη
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: «Έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο» - Η μαρτυρία συμμαθήτριάς της
Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



