Πονοκέφαλος των επιστημόνων με σήματα που φτάνουν στη Γη από άγνωστο αντικείμενο
Τα σήματα καταγράφονται κάθε 16 ημέρες από αντικείμενο που βρίσκεται 500 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενα μυστήριο προσπαθούν να λύσουν οι επιστήμονες της NASA το τελευταίο διάστημα. Ένα μυστηριώδες αντικείμενο που βρίσκεται 500 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη στέλνει κάθε 16 μέρες σήματα στον πλανήτη μας.
Σύμφωνα με αποκάλυψη της ηλεκτρονικής έκδοσης The Sun κανείς δεν γνωρίζει τι προκαλεί αυτό το φαινόμενο. Επίσης αναγνωρίζεται ως το πρώτο αξιόπιστο πρότυπο γρήγορων ραδιοφωνικών σημάτων στο βαθύ Διάστημα. Αυτά τα σήματα επαναλαμβάνονται κάθε 16 μέρες, γεγονός που υποδεικνύει ότι κάτι τα ελέγχει.
Οι ερευνητές έχουν μέχρι στιγμής βρει πάνω από 100 τύπους γρήγορων ραδιοφωνικών σημάτων, αλλά μόνο 10 από αυτούς επαναλαμβάνονται- και κανένας δεν έχει δείξει κανένα σταθερό ρυθμό. Οι επιστήμονες έχουν και μία θεωρία ότι τα συγκεκριμένα σήματα περιστρέφονται γύρω από κάτι άλλο, όπως ένα αστέρι ή μια μαύρη τρύπα, ενώ μία άλλη αιτία που προκαλεί τη μετάδοσή τους θα μπορούσαν να είναι οι άνεμοι.
Η επιστημονική κοινότητα ακόμα δε μπορεί να πει με σιγουριά τι προκαλεί αυτά τα σήματα ωστόσο σπεύδουν να προλάβουν τους απανταχού λάτρεις των UFO και των συνωμοσιών πως δεν πρόκειται για σήματα που στέλνουν οι εξωγήινοι.
Πηγή: The Sun
Ποιοι αγοράζουν τελικά τα ακίνητα στην Ελλάδα;
Η τελευταία μπλόφα του Τζέιμς Δαλαμάγκα πριν από τη σύλληψη - Πώς τον έπιασαν μετά από τρεις δεκαετίες
Το οριστικό deal Σαλμά με τη Χαριλάου Τρικούπη, η αποκάλυψη Πολάκη για το τηλεφώνημα Τσίπρα και ο φόβος της κυβέρνησης για διπλό εγκλωβισμό
Στο «κόκκινο» ξανά η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε ως απάντηση το Ιράν: Εκρήξεις σε Τεχεράνη, Ταμπρίζ και Ισφαχάν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




