Γερμανία: Πυροβολισμοί με τραυματίες στη Βάδη-Βυρτεμβέργη
Σύμφωνα με πληροφορίες πέντε άτομα τραυματίστηκαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε περιστατικό με πυροβολισμούς στη Βάδη-Βυρτεμβέργη (ομοσπονδιακό κρατίδιο) στη Γερμανία, την Πέμπτη.
Η αστυνομία ανακοίνωσε -μέσω Twitter- πως αναζητεί τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο επεισόδιο, ενώ λίγο αργότερα έκανε γνωστό πως συνελήφθη ένας ύποπτος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέραν των πυροβολισμών, χρησιμοποιήθηκε επίσης ένα μαχαίρι κατά τη διάρκεια του ίδιου επεισοδίου.
Οι Αρχές κάλεσαν τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση. Στην αναζήτηση των δραστών συμμετέχουν και ελικόπτερα της αστυνομίας. Αδιευκρίνιστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα αίτια του επεισοδίου.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




