Λιβύη - Στρατάρχης Χαφτάρ: Καταστρέψαμε τουρκικό πλοίο με όπλα
Από την πλευρά της Τουρκίας δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη τοποθέτηση για το φερόμενο πλοίο της που βομβαρδίστηκε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δυνάμεις του στρατάρχη Χαφτάρ χτύπησαν το απόγευμα της Τρίτης (18/2) ένα τουρκικό πλοίο, στο λιμάνι της Τρίπολης, το οποίο φέρεται να μετέφερε όπλα. Σύμφωνα με το OPEN TV, αμέσως μετά το χτύπημα ο Στρατάρχης Χαφτάρ, μέσω ανακοίνωσης του Εθνική Λιβυκού Στρατού, ανέφερε ότι έχει πλήξει ένα τουρκικό πλοίο στο λιμάνι της Τρίπολης το οποίος μετέφερε παράνομα όπλα και πυρομαχικά.

Μέχρι στιγμής, για το περιστατικό, από την πλευρά της Τουρκίας τηρείται σιγή ιχθύος, ενώ το πρακτορείο Anadolu, μετέδωσε ότι υπάρχουν καπνοί στο λιμάνι, αλλά δεν ανέφερε καμία παραπάνω πληροφορία. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν καταγγελίες από την πλευρά του Εθνικού Λιβυκού Στρατού, ότι η Άγκυρα παραβιάζει το εμπάργκο όπλων στη Λιβύη, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο φιλότουρκος πρωθυπουργός Φαγέζ αλ Σαράζ καθώς και ο στρατός τους κυκλοφορούν στην λιβυκή πρωτεύουσα με τουρκικής κατασκευής τεθωρακισμένα οχήματα.
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




