Κοροναϊός: Επίθεση Ουκρανών σε πολίτες που γύρισαν από την Κίνα
Η Υπηρεσία Ασφαλείας της χώρας ανέφερε ότι η πηγή του κακού ήταν ένα κακόβουλο mail με ψευδείς πληροφορίες για τον κοροναϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πανικός για την εξάπλωση του κοροναϊού οδηγεί, συχνά, σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, όπως συνέβη και στην Ουκρανία, με αφορμή τον επαναπατρισμό Ουκρανών από την Κίνα, όπου ο Covid-19 απειλεί με νέα κρούσματα και νεκρούς. Όπως αναφέρει το BBC, την Πέμπτη 20/2, δεκάδες διαδηλωτές περίμεναν και επιτέθηκαν σε έξι λεωφορεία που μετέφεραν σε σπα στην πόλη Novi Sanzhary 45 Ουκρανούς και 27 άτομα άλλης εθνικότητας, οι οποίοι εγκατέλειψαν τη Γουχάν στην Κίνα, με σκοπό να μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.
Η Υπηρεσία Ασφαλείας της χώρας ανέφερε ότι η πηγή του κακού ήταν ένα κακόβουλο mail, που υποτίθεται πως προερχόταν από το υπουργείο Υγείας, και στο οποίο αναφερόταν ότι κάποιοι από τους επαναπατριζόμενους είχαν μολυνθεί με τον ιό. Οι Αρχές διαψεύδουν ότι υπάρχουν επιβάτες που έχουν μολυνθεί από τον COVID-19, ενώ ερευνούν από ποιον στάλθηκε το επίμαχο email με την ψευδή πληροφορία.

AP Images

AP Images

AP Images

AP Images
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
Εξαφάνιση επιστημόνων στις ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η κόρη της 53χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος
Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



