Κοροναϊός: Κατέρρευσε ξενοδοχείο με ασθενείς σε καραντίνα
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ξενοδοχείο στην πόλη Quanzhou της Κίνας κατέρρευσε, ενώ βρίσκονταν σε αυτό ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό και βρίσκονταν σε καραντίνα. Δεκάδες είναι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια.
Σύμφωνα με το RT, το κτίριο κατέρρευσε ξαφνικά το βράδυ του Σαββάτου. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια. Μέχρι στιγμής, έχουν διασωθεί 23 άτομα.
Διάφορα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το κτίριο των πέντε ορόφων χρησιμοποιήθηκε ως χώρος απομόνωσης και στέγαζε άτομα που είχαν μολυνθεί από τον ιό Covid-19.
Διαβάστε ακόμη
Διπλό πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία: Ολονύχτια μάχη σε Πόρτο Γερμενό και Δομβραίνα
Το drone του ethnos.gr στο Ποικίλο Όρος: Η καταστροφή από ψηλά μετά τη μεγάλη φωτιά
Πύραυλος της SpaceX βρίσκεται καθ' οδόν να συγκρουστεί με τη Σελήνη - Έρχεται έκρηξη τριών τόνων TNT
Οι ματωμένες γροθιές... και πατούσες του καράτε: Δύο άνδρες και τα σκυλιά τους ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



