Κοροναϊός: Αλλα 2.500 κρούσματα στην Ιταλία - 1.500 στη Λομβαρδία, 1.000 στο Βενέτο
Η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε εξετάζει τη δυνατότητα να ληφθούν -σχετικά σύντομα- νέα, πιο αυστηρά μέτρα απομόνωσης για τις περιοχές: Λομβαρδία, Βένετο και Πεδεμόντιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας, Ατίλιο Φοντάνα σήμανε ξανά συναγερμό για τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ιταλία που σήμερα είναι τουλάχιστον 2.500.
«Σήμερα έχουμε άλλα 1.500 κρούσματα κορονοϊού μόνο στην Λομβαρδία», έκανε γνωστό ο Ατίλιο Φοντάνα, επαναλαμβάνοντας ότι χρειάζεται να ληφθούν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα. Παράλληλα, ο περιφερειάρχης του Βένετο, Λούκα Τζάια, υπογράμμισε ότι σε πέντε ημέρες οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας θα είναι, πιθανότατα, υπερπλήρεις. Σημείωσε, μάλιστα, ότι μέχρι τις 15 Απριλίου, μόνο στην περιφέρεια Βένετο αν δεν ανακοπεί ο μέχρι τώρα ρυθμός διάδοσης του ιού, τα κρούσματα μπορεί να φτάσουν τα δύο εκατομμύρια.
Ο Τζάια ανέφερε, επίσης, ότι στην περιφέρειά του, τις τελευταίες 24 ώρες τα νέα κρούσματα του ιού είναι 1.023, ενώ άλλα 30 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους. Η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε εξετάζει τη δυνατότητα να ληφθούν -σχετικά σύντομα- νέα, πιο αυστηρά μέτρα απομόνωσης για τις περιοχές: Λομβαρδία, Βένετο και Πεδεμόντιο.
Pizza Fan και Χωριάτικο: Δεσμεύονται οι περιουσίες των κατηγορουμένων
Δίκη για Τέμπη: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις επιβατών - «Θαύμα είναι που σας μιλάω»
Σκληραίνει τη στάση του ο Ράμα: Βάζει πρόστιμο έως 5.000 ευρώ σε όποιον διαδηλώνει
Το Claude της Anthropic απέκτησε πρόσβαση... σε εκλογικά δεδομένα ψηφοφόρων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



