Κορονοϊός: 360 νεκροί σε ένα 24ωρο στη Λομβαρδία - Πάνω από 3.450 στο σύνολο
Τα συνολικά κρούσματα στην περιοχή έχουν ξεπεράσει τα 28.370🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο αριθμός των θανάτων από την επιδημία του κορονοϊού στη βόρεια περιοχή της Λομβαρδίας αυξήθηκε κατά περίπου 360 σε μια ημέρα για να ξεπεράσει τους 3.450, σύμφωνα με πηγή που μίλησε σήμερα στο Reuters.
Ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή, στην οποία υπάγεται το Μιλάνο, η οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, αυξήθηκε κατά περίπου 2.590 για να ξεπεράσει τα 28.370 κρούσματα. Ωστόσο, ορισμένα αποτελέσματα μένουν να επιβεβαιωθούν και δεν ήταν σαφές εάν θα προστεθούν αργότερα.
Τα σημερινά στοιχεία δείχνουν μια βελτίωση το Σάββατο, όταν ο αριθμός των θανάτων στην περιοχή αυξήθηκε κατά 546 και τα νέα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 3.251.
Ο απολογισμός των νεκρών από τον Covid-19 σε εθνικό επίπεδο θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα. Ο συνολικός απολογισμός στην Ιταλία ανήλθε σε 4.825 νεκρούς χθες, Σάββατο, και ήταν ο υψηλότερος παγκοσμίως.
Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
Η δέσμευση των λογαριασμών Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες επιζώντων της Χίου
Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




