Εκατοντάδες Αγγλοι σχημάτισαν ουρές έξω απ' τα McDonald’s λίγο πριν απ' το lockdown
Κυκλοφοριακό κομφούζιο για ένα... μπέργκερ έξω από τα καταστήματα σε πόλεις της Αγγλίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αρχές στην Αγγλία άργησαν αλλά εν τέλει παίρνουν την απόφαση για να προχωρήσουν σε μαζικό κλείσιμο καταστημάτων προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού. Το πρώτο δραστικό μέτρο ελήφθη με την αναστολή της λειτουργίας των μπαρ και των παμπ, όπου όμως χιλιάδες κόσμου στοιβάχτηκε για ένα ποτό και... γλέντι, το τελευταίο βράδυ πριν από το λουκέτο καθώς η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον έδωσε και περιθώριο 24 ωρών πριν από το κλείσιμο για να το ρίξει έξω ο κόσμος!
Και μετά τις ουρές στα κλαμπ, ήρθαν οι ουρές έξω απ' τα McDonald's! H μεγάλη αλυσίδα φαστ φουντ ανακοίνωσε ότι εντός της ημέρας (23/3) θα κλείσει όλα τα καταστήματα επί αγγλικού εδάφους. Και οι Βρετανοί τι έκαναν; Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ της Sun έσπευσαν για ένα... τελευταίο μπέργκερ πριν από το lockdown. Σχεδόν σε όλες τις πόλεις παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού στα Mc καταστήματα, όπου σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων ακόμη και στα Mc drive. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις κλήθηκε και η αστυνομία προκειμένου να απομακρύνει τον κόσμο λόγω συνωστισμού!





Η γαλλική ακροδεξιά «τρίβει τα χέρια της» μέσα στο χάος - Πώς Λεπέν και Μπαρντελά στήνουν προεκλογικό σκηνικό
Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για Τέμπη: «Ο πατέρας μου κάηκε ζωντανός από την πυρόσφαιρα, δούλευε σε κινητή βόμβα»
«Νόμιζα ότι ήταν θέλημα Θεού»: Καταθέσεις γυναικών που πίστεψαν ότι έκαναν εξωσωματικές σε κλινική των Χανίων
Τρομερό σκηνικό στην Κοζάνη: Πρόεδρος έκραζε τους παίκτες που έχαναν 8-0 στο ημίχρονο κι αυτοί έφυγαν!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



