Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί στη Γαλλία - 240 νεκροί σε 24 ώρες
Πρόκειται για μια αύξηση 28%, ενώ 434 επιπλέον ασθενείς βρίσκονται σε ΜΕΘ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Γαλλία κατέγραψε 1.100 θανάτους σε νοσοκομεία της χώρας από την έναρξη της επιδημίας του κορονοϊού Covid-19, ενώ 2.516 ασθενείς νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) μέχρι σήμερα απόγευμα, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής στον τομέα της Υγείας, Ζερόμ Σολομόν.
Με βάση τον τελευταίο απολογισμό, στη Γαλλία καταγράφηκαν μέσα σε 24 ώρες 240 επιπλέον θάνατοι, μια αύξηση 28%, ενώ 434 επιπλέον ασθενείς βρίσκονται σε ΜΕΘ.
Συνολικά 10.176 ασθενείς νοσηλεύονται, τόνισε ο Σολομόν. Τα κρούσματα ανέρχονται σε 22.300, μια αύξηση 12% σε μια μέρα.
Πλέον η Γαλλία είναι η πέμπτη χώρα που ξεπέρασε το φράγμα των 1.000 θανάτων εξαιτίας του νέου κορονοϊού, μετά την Κίνα, την Ιταλία, το Ιράν και την Ισπανία.
Διαβάστε ακόμη
Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




