Βρετανία - Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μπόρις Τζόνσον
«Ο Βρετανός πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει συμπτώματα κορονοϊού» καθώς και υψηλή θερμοκρασία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εισήχθη το βράδυ της Κυριακής (5/4) στο νοσοκομείο προκειμένου να προχωρήσει σε εξετάσεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ η εισαγωγή του Μπόρις Τζόνσον γίνεται ως προληπτικό μέτρο καθώς έχουν περάσει 10 ημέρες από τότε που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.
«Ο Βρετανός πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει συμπτώματα κορονοϊού» καθώς και πυρετό και η μεταφορά του στο νοσοκομείο έγινε προληπτικά μετά από συμβουλή του γιατρού του.
΄Όπως αναφέρει πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ, «μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για εξετάσεις» και συνεχίζει, «αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορονοϊού δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό».
Ο Τζόνσον ευχαρίστησε το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) για το έργο που προσφέρει, σύμφωνα με την ανακοίνωση
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
«Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




